Motivan

Motivan is een professioneel coachingsbureau met een frisse aanpak. Doelgericht in 8 sessie op weg naar een betere verbinding met de situatie en de mensen eromheen.

Door werknemers in een veranderende organisatie te bekrachtigen in wie ze zijn en wat ze kunnen, kunnen zij uitgaan van hun eigen potentieel en niet langer achter de muziek aanlopen. Soms betekent dit dat we op zoek gaan naar een betere balans tussen werk en privé, soms heeft het te maken met zingeving in een stagnerende carrière. En misschien leeft er wel een vraag die nog nooit eerder gesteld is. Met een combinatie van vakmanschap, professionaliteit en warme interesse word er gecoacht met resultaat.

<plaatje>

Met wie doet u zaken?
Mijn naam is Annerieke Donselaar. Ik heb gewerkt als leerkracht, financieel adviseur en office manager in de vastgoedbranche. Mijn rugzak is gevuld met de nodige levenservaring en door mijn post-hbo gecertificeerde opleiding bij Balansgroep heb ik het ambacht van coaching geleerd. Vanuit mijn eigen praktijk coach ik werknemers in veranderende organisaties, in divers functies en sectoren. 

Mijn missie is om mensen ………………………..

WIT

pagina-1